Milliyetçi hareket taban iradesi önüne Türk milleti adına kurultay yaptırmamak için eşine ender rastlanır akla hayale gelmedik engeller koyuluyor. Bu nasıl bir gizli sinsi bürokratik esaret zinciridir? Hani demokrasi hani hukukun üstünlüğü hani parti içi demokrasi yasalar bu ülkede imtiyaz gören seçkinlere avantaj zenci ilan edilenlere kırbaç terbiye sopası mıdır? Ülkücü taban iradesine gizli zincirleri kim vuruyor? Bu nasıl uygulamadır? Bu nasıl bir sıkboğaz etmedir? Allah daha farklı daha güzel daha iyi yapanı haşa yaratamaz mı? Anneler o insanları doğuramaz mı?

Tekamül sınırlımı bilmediğimiz gizli sırlar gizemler mi var? Bu nasıl özgürlük anlayışıdır? Bu dönem darbe süreçlerine taş çıkartan baskı yasaları bile aratan Ülkücüler cuntacılardan fiziki işkence gördü dünkü işkencelere taş çıkartan ruhlarımıza işkence yapılıyor şehitlerin ruhu inciniyor. Bu işkence bitmeli Ülkücülere vurulmak istenen esaret zincirleri kırılmalıdır. Ülkücü irade engellenmez bendini aşar geçer ama bent ustaları zincirleri vuranlar ergeç saf temiz mahşeri vicdanlarda mahkum olacaklardır.

 

Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!

Engelleri aşa aşa duvarları yıka yıka zincirleri kıra kıra tuzakları yara yara kin iftira ve husumet dalgalarını yara yara şehitlerin hareketi şehitlerin ruh ve mana ikliminde onların adına iktidara geliyor. AKP PKK ile MHP şehitler ile açılım yapacak ve mahşerde Allah bu yiğit gariplere mükafat verecektir. MHP gümbür gümbür geliyor bu ses saraylardan duyuluyor bu gelişten korkuluyor korkunun ecele faydası yok dayan Ülküdaşım dayan geliyor MHP gören gözlere duyan kulaklara ayan!

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim