Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
 ÜLKÜCÜLER BU SANCILI SÜREÇTEN NASIL KURTULUR?

Ülkücüler MHP kurultaylarında hiç bir tesir altında kalmadan oy kullanırlar millet hareket ve ümmet önceliği için mahşeri vicdan neyi emrediyorsa onu yaparlar. Ülkücünün kararından asla korkulmamalıdır. Onlar ortak akıl milli hafıza olarak hep doğru yapmışlardır. Çünkü onlar sevgililer sevgilisi Hz Muhammed (SAV) Hz. Ebubekir efendimizin dediği "o ne söylüyorsa doğrudur" ilahi misyonunu Ülkücülük diye tanımlayan Türk milletinin varlık ve beka davasını savunan kutlu mübarek yolun yolcularıdır. Belki küçük amel noksanlıkları olsa da kurumsal manada tüzel kişilik olarak istikameti sıratı müstakim olan efsane kahramanları saygı minnet ve şehitleri rahmetle anıyoruz.

Nur içinde yat başbuğum aziz şehitlerimiz karşısında Allah mahcup etmesin. Ülkücüler muhalif veya muktedir kime oy vereceklerini en iyi bilen ortak hafızaya sahiptir hiç kimse için oy garantisi yoktur belki geçici aldanmalar olsa da şehitlerin ruhlarının eşlik ettiği o müstesna günde karar en az yanılgı ile verilir çünkü herkes yanılır Ülkücüler telafi eder ama Ülkücüler yanılırsa telafisi yoktur o yüzden o iradeye güvenmek ve şapka çıkarmak gerekir bunun yakın zamanda en tipik örneği 19 hazirandaki çift divan listesini oradaki sağduyu ve tek liste ısrarı ile ucuz şovları ülkücü balansla rayına yörüngesine oturtmayı başarmıştır. Ülkücü iradenin ne olağanı nede olağanüstüsü hiç birinden asla korkulmamalıdır.

Artık kurultay için daha fazla vakit geçirilmeden bir an önce sandık ülkücünün önüne getirilmelidir. Korkular ile komplo teorileri ile hiç kimse bu zaruretten kaçamaz. Ülkücülerin partisini Allahtan başka hiç kimse ele geçiremez. Bu hayali paralel yalan dolan hezeyan ve heyulasından vazgeçilmelidir. Ne Ülkücüler MHP den vaz geçer nede ne de MHP yi sokakta bulduk bu hesabı yapacakların hesabını bozan şehitlerin ve Başbuğun emaneti olan vasiyet herkesin kulağının küpesidir. Otokritik özeleştiri muhakeme murakabe empati kurultay meşveret istişare dini ilmi ve milli hem görev hem de zarurettir.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim