İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet! İzmit Belediyesi’nden Türk kültürüne manidar bir hizmet!

Türkiye ablukaya alındıkça kuşatma daraltıldıkça ihanet senaryoları dur durak bilmiyor. Türk milletinin milli direnci kırılmak isteniyor. İşte burada bütün gözler milli direncin en muhkem kalesi Ülkücülere çevriliyor. Çünkü Milliyetçi Ülkücü Hareket, Türk’e baş eğdirmek isteyenlerin hesabını bozan ölümlerle imtihan edilmiş binlerce yıllık Türk tarihinin özü, özeti ölümsüz ruhun ete kemiğe bürünmüş halidir. 

Belki ihanetlerle Türk milletine acı çektirebilirsiniz ama asla boyun eğdiremezsiniz. İşte Ülkücüler bir ölüp bin dirilen sonsuzluğa ölümsüzlüğe yelken açmış mübarek yolun kutlu yolcularıdır. Mazlum, garip çaresizlerin dostu hain, zalim, katil sürülerinin hasmı korkulu rüyasıyız. 

Türk milletinin karakteristik özellikleri inanç, kültür, töre kodlarını şahıslarında yaşatan insanlık dostları adam gibi adamlardır. Her insan milletini sevmeli buna saygı duyan Ülkücüler Türk milletini seven,  aşık olan insanı yaşatma idealinin 21. asırdaki Türk’ün potansiyel nadir model temsilcisidirler.

Dün Rus TV’leri Ülkücüler hakkında spekülatif haberler yaptı. Bugün Fransa yarın belki bir başka ülke. Ülkücüler sömürge işgal emperyalist hesapları bozan Türk milletinin milli direnç kalesidir. Akıl, bilim, hukuk, demokrasi, milli ve manevi değerleri kendisine kılavuz edinen Türk’ün dünya markasıdır. 

Etrafın zifiri karanlık içerisinde olduğu dönemde sahneye çıkan kutup yıldızı bozkurtlardır. Ergenekon Kızıl Elma der yeni sonsuzluklara yürürler. Hiç kimseye peşin kin husumet duymayan insan sevgisi hürriyet özgürlük aşıklısı Türk’ün model insanlarıdır.

Hain zalim muhkem kalelerde bile olsa Kürşat olup Çin sarayını basan efsane ruh hiç ölmez. Onlar dün Sultan Alpaslan, Sultan Fatih, Bozkurt Atatürk, Başbuğ Alpaslan Türkeş olup tarih sahnesine çıkan tarihe yön veren efsane kahramanlardır.

Yarın nerede ne zaman hangi kılık kıyafet ve rolde sahneye çıkar onu sadece Allah bilir. İşte o milli enerji derin ölümsüz güç hangi ideolojik siyasi inanç depremlerine yol açar onu ihanetin boyutu belirler. Lütfen akıllı olun Ülkücüler ile Türk milleti ile fazla oynamayın. 

Fransız hükümeti Ülkücü düşmanlığını Ermeni Taşnak, Asala ve uzantısı PKK hamiliği adına yapıyor. Teröristle yatan alnında katil yazılı kalkar. Ülkücüler milyonlarca mazlumun sömürgeci Fransız ve işbirlikçi Ermeni Taşnak, Asala, PKK katillerine karşı korkulu rüyası ve kabusudur.

Ülkücüler Gaziantep’te Şahin, Kahramanmaraş’da Sütçü İmam ve Şanlıurfa'nın Fransız’a yaşattığı Türk’ün ölümsüz ruhudur.

Ülkücülere Fransız’ın Türk’e duyduğu kin ve nefret tedavisi çok zor asırların dinmeyen insanlık dışı kudurmuş sömürgecilik kafasıdır.

Ülkücüler Kahramanmaraş kalesinden Fransız bayrağını indiren Sütçü İmam'ın torunu, Fransız’ın dinmeyen kuyruk acısıdır. 

Ülkücülerin şahsında hedef Türk milletidir. 

Ülkücüler şerefli mazimiz aydınlık geleceğimizdir. Onların Türk milletinden başka önceliği yoktur. Selam karşılıksız sevdalara tutkun insan sevgisi ile dolu efsane kahramanlara. Ölenlere, şehitlere rahmet, nöbetimizi tutanlara selam olsun!

Editör: TE Bilisim