Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Rus savaş uçaklarının bombardımanı ve Esed ordusunun saldırısı sonucu Türkmen Dağı’nda çok sayıda Türkmen'in şehit olmasına Afyonkarahisar Ülkü Ocakları tepki gösterdi. Ülkü Ocakları il binasının önünde toplanan ülkücüler, buradan Anıtpark'a kadar yürüyerek yaşananları protesto etti.

Protesto yürüyüşü sonrası bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Rus uçakları ve Esed ordusunun birlikte yaptığı saldırılar sonrası Kızıldağ’ın düştüğünü ifade etti. Türkiye'nin yaşananlara kayıtsız kalmamasını isteyen Demirel, “Zalim Esed ve işbirlikçisi Ruslar sınırımızın hemen öte yanında bulunan Türkmen Dağı’na saldırmışlardır. Bu saldırılar sonrası Kızıldağ düşerken Komutan Zekeriya Abdallah şehit olmuştur. Yaşananlara daha ne kadar sessiz kalınacak merak ediyoruz.” dedi.

'ŞİMDİ KONUŞMA DEĞİL, İCRAAT ZAMANI'

Demirel, Türkmen Dağı ve civarında bulunan Türkmen köylerinin saldırılar sonrası ciddi sıkıntı yaşadığını söyledi. Demirel, “Dünyanın her neresinde zulüm yaşanıyorsa bizler bunun karşısındayız. Bugün zulüm Türkmen Dağı’nda yaşanmaktadır. Kan bağımız olan, kardeşlerimiz alçak saldırılar sonrası şehit oluyor. Bu olaylara devletimizin derhal müdahale etmesi gerekmektedir. Şimdi konuşma değil, icraat zamanıdır. Türkmenler Türkiye’den uzatılacak yardım elini beklemektedir.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim