Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
 ÜLKÜCÜLERİ BAYRAMDA BARIŞTIRAMAYANLAR UTANSIN!

Milyonlarca Ülkücünün iradesini, ideolojik hassasiyetlerini, millet hareket ve devlet geleceğiyle ilgili endişlerini öyle gurur kibir imtiyaz kokan tavırlarla yok kabul edemezsiniz.

Gitsinler de miras marka bize kalsın deyip tepe tepe koltuk ikbal için kullanamazsınız.

Giden de, kalan da bu milet ve hareket için ter kan can vermiş bedel ödemiştir. Halleşme, helalleşme yapmadan bu hesap kapanmaz.

Küslük, ihtilaf ve dargınlıklara üç gün azami sınır koyan Mübarek dinimiz, arefede ölüleri, bayramda dirileri ziyaret ile barışma bayramlasmayı emrediyor. Bayramda barışamayan Ülkücünün darılmaya ve küsmeye hakkı yoktur. Barıştırma, kucaklaşma halleşme-helalleşme yetenek ve meziyetleri olmayanın bey paşa ağa yönetici olmaya hakkı yoktur

Dargınlık, küskünlük, koltuk ve güç dayatmaları ile iktidar süreleri hesabı yapmak, Türk İslam ülküsünün pınarlarından akmaz.
Darılmak, küsmek, gücenmek bize; birleştirmek, bütünleştirmek, idarecilerin işidir. Bunu başaramayan yerini nöbetini devreder. Öyle baba mirasına konar gibi, hiç kimse Ülkücünün hayallerine umutlarına terine emeğine konarak ahkam kesip devran süremez.

Atarak, iterek, dışlayarak; suçlayıp linç ederek var olma iddiası abesle iştigaldir. Küçük olsun az olsun benim olsun iddiası Turani Kurani bir iddia olabilir mi?

Hareketin ihtilafını çözemeyen, Türk milletinin problemlerini çözebilir mi?

Kaçarak yasaları dolanıp korunsa da asla vicdanların mahkumiyet  kararından kanayan gönüllerin göz yaşlarından kurtulamaz!

Öyle 'koltuk bizde haklıyız' deyip, kendisinin kalma başkalarını gönderme  fantazileri üzerine haklı haksız teorileri üretmek, deve  kuşu rolü oynamaktır.

Aileyi bayramda barıştıramayana iyi bir aile reisi denir mi?

Ülkücü camiayla barışıp tek bilek tek yürek yapamayanlar, mahşeri vicdanda hesaba çekilmeye devam edecektir. Buna çanak tutanların iki cihanda yakasına yapışacagız biline!..  

Çünkü küsme, itme, atma bayramda biter ama bayram ruh ve mana iklimi geleceğimizdir. Hiç kimse bu iklimi ikbal hesabı için çoraklaştıramaz.

Bu iklim yeşermeli, barış gülleri ellere tutuşturmalı, gönüllerde ebedi kardeşlik ve Ülküdaşlık  meşalesi hiç sönmeyecek biçimde ebedi olarak yaķılmalıdır.

Sabri Şenel


Editör: TE Bilisim