ACİLEN.....

Milli mutabakat hükümeti gibi çalışan esasla;

Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara! Yeni bir milliyetçilik yaklaşımı arayanlara!

1. Güvenlik Bakanlığı kurulmalıdır.

2.Daha üst teknolojik izleme ve yaygınlaştırılmış anlık istihbarat sistemleri kurulmalı.

3.Tübitak ve birkaç Teknik üniversite ile ortak "Devlet kurumlarında kullanılmak üzere" milli yazılım ve iletişim teknolojileri kurulmalı.

4.Eğtimli anlık ileti buton sistemleri güvenilir ve sözleşmeli sivil unsurlara dağıtılmalı,

5.Büyükşehirlerde daha fazla adette olmak üzere şehiriçi güvenlik ve acil müdahale helikopterleri olmalı, ana yol kenarlarında helikopter pistleri ve helikopter sayıları artırılmalı.

6.Emniyet istihbarat personelleri artırılıp dijital kayıtlı gizli kameralı ekipler, emniyetin en güçlü unsurları haline getirilmeli,

7.Her şehrin giriş çıkışı yüksek seviyede fiziki güvenlikle donatılmalı,

8.Kiralık araç şirketlerinin araçları ve ticari taksiler başta olmak üzere kademeli olarak her araç güvenlik amaçlı lojistik sistemlerindeki gibi güzergah ve emniyeten izlenebilir sistem kurulmalıdır.

9.Terör örgütü fiilen ve üst kademesinde planlama üyesi olanlar için "uygulanma şartlı idam gelmelidir.

10.Büyük şehirlerde Muhtarlık binaları emniyet unsurları ile bütünleşik yapılmalı, Mahalle seviyesinde güvenlik koridorları oluşturulmalı, muhtarların görev alanları emniyet ve istihbarat destekli genişletilmelidir.

11.Düze çıkana kadar bu acil durum 3 yıl süre ile uygulanmalı, ... Patlamadan sonra yapılacaklar belli, öncesinde yapılacaklara bakmalı.

Belli ki, sonumuzu Irak ve Suriye gibi planlıyorlar. Ya hergün ağlayıp cenazeleri kaldıracağız, ya sıkı güvenlik tedbirleri ile yaşayacağız.

ÜLKÜTEK

(Haberalp)

Editör: TE Bilisim