Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri! Özgür Özel’in ziyareti ve düşündürdükleri!
Uludağ’da dün akşamdan beri devam eden yağışla birlikte kar kalınlığı 85 santimetreye kadar çıktı. Meteoroloji'den alınan bilgiye göre bugünden itibaren aralıklarla devam edecek kar yağışı, özellikle yarın etkisini gösterecek. Perşembe gününe kadar devam edecek yağışlarla zirvede kar kalınlığının 2 metreyi bulması bekleniyor.

Uludağ'da hava sıcaklığı da karla birlikte gece eksi 6 derece oldu. Şu anda eksi 5 derece civarında seyreden sıcaklığın, yarınki yağışlarla daha da düşmesi bekleniyor. Karayolları ekipleri, Uludağ’a çıkışta yaşanması muhtemel aksaklıklara karşı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda tuzlama yapan ekipler, sürücüleri zincir, takoz ve çekme halatı bulundurmaları konusunda uyarıyor.

Gece boyunca devam eden kar yağışı, sabah saatlerinde yerini güneşli havaya bıraktı. Şu anda güneşli ve açık bir havanın hakim olduğu Uludağ’da tatilciler, kayak yapmanın tadını çıkarıyor.

BURSA’DA DA KAR VAR

Bursa merkezde ise sabah saatlerinde yağmur etkili oldu. Akşam saatlerinde ve yarın karla karışık yağmur yeklinde devam edecek yağışlar, pazar günü öğleden sonra kara dönecek. Kar yağışı pazartesi, salı ve çarşamba günleri de aralıklarla devam edecek. Yağışlarla birlikte Bursa’da şu anda 6 derece civarında seyreden hava sıcaklığının, eksi 3 dereceye kadar düşmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim