Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, kayak ve kar tutkunlarının yanı sıra, mangalcıların da akınına uğruyor. Kar kış demeden Uludağ’a giden mangal tutkunları, buldukları en müsait yerde ateş yakmaktan geri durmuyor.

    Uludağ yolunda karın başladığı alandan zirveye kadar mangal yakan Bursalılar, soğuk havaya aldırmadan et, köfte, kanat ve sucuğunu pişirmenin mutluluğunu yaşıyor. 7’den 70’e çoluk çocuk demeden özellikle hafta sonları Uludağ’ın yolunu tutan mangal sevdalıları, hem şehrin gürültüsünden uzaklaşıyor, hem de temiz havada mangallı piknik yapmanın keyfini çıkarıyor.

    Piknik için Uludağ’a çıkan Ramazan Korkmaz, hafta sonunu değerlendirmek istediklerini belirtirken, “Çoluk çocuğu sevindirmek için Uludağ’a çıktık. Hava biraz basık olduğundan dolayı ateşi yakmakta zorlanıyoruz ancak her şey çok güzel. Fırsat buldukça Uludağ’a çıkmaya çalışıyoruz.” dedi.

    Fatih Aksoy ise şunları kaydediyor: “Hava güzel olunca bunu değerlendirelim dedik. Hafta sonu buraya gelmeyi tercih ettik. Hava temiz, kar güzel, mangal güzel. Fırsat buldukça çıkıyoruz.” şeklinde konuştu.

    Muzaffer Buzcu da İstanbul’dan gelen misafirlerine Uludağ’a mangal ziyafeti çektiklerini anlatırken, “Çoluk çocuk olarak Uludağ’da mangal yapıyoruz. Çocukları çıkardık. İlk defa geldik ama çok güzel, artık her hafta gelmeyi düşünüyoruz. Çok hoşumuza gitti.” diye konuştu.

    Bazı vatandaşlar ise biraz üşümelerine rağmen çok eğlendiklerini belirterek ve kar ile soğuk havada iyice acıkınca mangalın daha lezzetli olduğunu ekledi.

Editör: TE Bilisim