DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Uluslararası Polis Birliği (IPA) İzmir Şube Başkanlığı tarafından, 'Dostlukla Hizmet' ilkesi kapsamında uyguladığı değişik programlara bir yenisini ekledi. Üyeleri arasında kültürel ilişkileri ve mesleki bilgi alışverişini teşvik etmek, sosyal ve kültürel faaliyetleri geliştirmek, ulusal ve uluslararası düzeyde programlar düzenleyerek üyelerini farklı açılımlara yönlendirmek amacıyla düzenlenen etkinliklere sualtı dalış kursu da eklendi.

IPA İzmir Şubesi, doğa ve sualtı sporları dalında üyelerine yönelik sualtı dalış eğitimi vermek amacıyla İzmir Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ile birlikte 'IPA Sualtı Dalış Kursu'nu düzenledi.

Kursa IPA'nın 56 üyesi katıldı. Eğitim sürecinde dalış eğitmeni Engin Palaoğlu, kursa katılanlara 6 saatlik teorik dalış bilgisi ile 6 saatlik pratik dalış eğitimi verdi. Kursu başarıyla tamamlayan IPA üyeleri için sertifika töreni düzenlendi. Törene, İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, Teftiş Kurulu Bölge Başkanı Ömer Kılıç, Strateji Geliştirme Merkezi Bölge Başkanı Metin Şen ve IPA üyeleri katıldı.

Törende konuşan İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay, IPA'nın faaliyetlerini başarılı bir şekilde yürüttüğünü belirterek, IPA İzmir Şube yönetimine teşekkür etti. Bilkay, "Bu tarz faaliyetler, organizasyonlara katılan meslektaşlarımızı hep bir adım öne taşımıştır. Düzenlenecek olan organizasyonlar yurt içi olmakla birlikte yurt dışına yönelik de olmalı ve üyelerimize yeni ufuklar kazandırmalıdır. Tabii bununla birlikte meslektaşlarımın da kendilerini günümüz şartlarına göre geliştirmesini istiyorum. Bu bir yabancı dil öğrenme ile olabilir, mesleki veya farklı bir alanda alınan bir kursla olabilir. Önemli olan kendinizi geliştirmenizdir" dedi.

Bilkay daha sonra dalış eğitmeni Engin Palaoğlu'na teşekkür belgesi ile kursiyerlere sertifikalarını verdi.

Editör: TE Bilisim