AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
 Mersin Silifke’de belediyeye ait salonda "Tek Adam Yönetimine Hayır" başlıklı konferansta konuşma yapacak olan, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye muhalif isimler Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu’na, bir grup tarafından saldırıda bulunuldu.

Aynı slogan


İki milletvekili, konuşma yapmak için beklerken, salona yaklaşık 100 kişilik bir grup girdi. Grup, salondaki masalar ile kürsüyü devirirken,  “Hareketin Lideri Bahçeli” sloganı attı.


Salonun karışması üzerine milletvekilleri, güvenlik amacıyla başka bir kapıdan salon dışına çıkarıldı. Salona çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, olayların yatışmasından sonra Özdağ ve Halaçoğlu, tekrar salona geldi ve konuşmalarını yaptı.


Olaylı Silifke toplantısından önce Anamur İlçesi’nde konuşan Ümit Özdağ ve Yusuf Halaçoğlu, referandumda evet çıkması halinde demokratik parlamenter sistemin ortadan kalkacağını ve ülkenin kaderinin yasama, yürütme ve yargı sistemi ile tek adamın eline verileceğinikaydetti. Özdağ, Başbakan Binali Yıldırım’ın referandumda ’hayır’ vereceğine inandığını söyledi.


Geçen hafta da Oğan'a


Geçen hafta da MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan'a da saldırı gerçekleşmişti. Oğan'a ilişkin saldırıyla ilgili soruya Devlet Bahçeli, "Ülkücü hiçbir şeyi yarım bırakmaz, anlaşıldı mı?” diye karşılık vermişti.

(Kaynak: Haber3Hilal)



Editör: TE Bilisim