‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
 MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, AK Parti'nin ülkeyi yanlış politikalarla yönettiğini savundu, "Uygulanan yanlış politikaların ağır bedeli ülkece ödeniyor" dedi.

MHP Milletvekili Ümit Özdağ, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen partisinin bayramlaşma programına katıldı. MHP Gaziantep Milletvekili Ertuğrul Tolga Orhan ve İl Başkanı Muhittin Taşdelen ile birlikte partililerle bayramlaşan Ümit Özdağ, AK Parti hükümetinin ülkeyi yanlış politikalarla yönettiğini savundu.

Uygulanan yanlış politikaların ağır bedelinin ülkece ödendiğini belirten Özdağ, şunları dedi:
"Genç kardeşlerimizi, çocuklarımızı Anadolu’da Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin egemenliğinin devam etmesi uğruna teröre kurban veriyoruz, çünkü son 3 yıldır PKK ile yapılan müzakereler sırasında hiçbir operasyon yapılmadı, terör örgütüne karşı hiçbir çalışma yapılmadı. Böylece terör örgütü, Güneydoğu Anadolu’da her yerde kapsamlı bir istihbarat alt yapısı oluşturdu. 83 bin silah soktu, 63 ton bomba soktu, yüzlerce askerimizin ve polisimizin geçeceği yere uyuyan bomba adı verilen düzenekler yerleştirildi.

Şu an iktidar partisi yetkilileri; 'biz bu uyuyan bombaların yerleştirildiğini biliyorduk, ama iyi niyetle barış, kardeşlik olacak diye görmemezlikten geldik' diyorlar. Bu görmemezlikten gelmenin şu anda bedelini gazilerimiz ve şehitlerimiz ödüyorlar." 

TSK'nın operasyon istediğini ancak bölgede valilerce kabul edilmeyerek geri çevrildiğini de dile getiren Özdağ şöyle devam etti:
"Bölgedeki valilere tam 298 defa operasyon yapmak için TSK'nın başvuruda bulunduğu, ancak bunun sadece 6 tanesinin kabul edildiği ortaya çıktı. Bu valilerin hepsi yargılanacaklar. PKK’ya yardımdan yargılanacaklar. Operasyonları durduran Ahmet Davutoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan’dı. Cumhurbaşkanı bunu da televizyon yayınında itiraf etti. Türkiye böyle bir süreçten geçiyor. Yanlış politikaların bedelini ödüyor."

Editör: TE Bilisim