Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
ÜNİVERSİTEDEN ÜLKÜCÜLERE LİNÇ GİRİŞİMİ

Açılım sürecinin Üniversitelerde ki ilk yansıması olarak Ankara Üniversitesi Dil Tarih Coğrafya fakültesinde okuyan ülkücü öğrencilerin okullarından uzaklaştırılmasıyla kendini gösteren kıyım ve linç kampanyası bugün Marmara Üniversitesi'nde okuyan ülkücü öğrencilere karşı başlatılmıştır.

Marmara Üniversitesi yönetimi tarafından Üniversite de okuyan Türk Milliyetçisi öğrencilere karşı büyük bir linç kampanyası başlatılmıştır. 
Ülkücü öğrencilerin eğitim hakkının engellenmesine yönelik Uzun bir süredir 
polis ve üniversite yönetimi tarafından uygulanan baskı ve hukuksuzluk artık açık bir şekilde görülmektedir. 
Marmara Üniversitesi içerisinde şu anda KCK tutuklusu olan PKK sempatizanlarının Ülkücü öğrencilere karşı giriştikleri saldırıları dahi görmezden gelen idare hiçbir gerçekliği olmayan tamamen kendi varsayımları ve iftiraları üzerinden hazırladıkları sözde soruşturmalarla Ülkücüleri bir olayın tarafı gibi göstermeye çalışmakta çabası içindedirler. Okumaktan ve Milletine hizmet etmekten başka hiçbir gayesi olmayan Türk Milliyetçisi öğrencilere karşı bir gün içerisinde hukuki hiçbir geçerliliği olmayan onlarca soruşturma açılmıştır, Üniversite öğrencisi ülkücü öğrencilerin neredeyse tamamına 9 ile 12 arasında değişen sayılarda soruşturmalar açılmıştır.
Üniversitenin iftiralarına karşı Ülkücü öğrencilerin savunma yapması beklenmektedir. Burada Ülkücü öğrencilerin açık bir şekilde sindirilmeye çalışıldığı ve gayri hukuki suçlamalarla eğitim hakkının engellenmeye çalışıldığı açıkça ortadadır. 

Editör: TE Bilisim