Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
 Etiler'de, yaklaşık bir ay önce restoranda tartıştığı kişilere tabancayla ateş açtığı iddiasıyla aranan Onur Özbizerdik gözaltına alındı.
İSTANBUL POLİSİ YAKALADI

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Etiler'de bir restoranda tartıştığı kişilere tabancayla ateş açtığı iddiasıyla aranan Dündar Kılıç'ın torunu ve Alaattin Çakıcı'nın üvey oğlu Özbizerdik'i yakaladı.

GÜNÜN GAZETE MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN
Özbizerdik, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Gayrettepe yerleşkesine götürüldü.

ATEŞ EDİP KAÇMIŞTI

Etiler'de 30 Mayıs'ta kız arkadaşıyla gittiği lüks restoranda loca nedeniyle tartıştığı kişilere ateş açan Onur Özbizerdik, daha sonra restorandan kaçmış, olayda ölen veya yaralanan olmamıştı.

DÜNDAR KILIÇ'IN TORUNU ONUR ÖZBİZERDİK KİMDİR?

Onur Özbizerdik, Türkiye'nin en eski kabadayı ve suç baronlarından Dündar Kılıç'ın öz torunuydu.Annesi Uğur Özbizerdik, yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden Alaattin Çakıcı'nın ikinci eşiydi. Onur henüz 13 yaşındayken annesi gözünün önünde cinayete kurban gitti.

ANNESİ GÖZÜNÜN ÖNÜNDE ÖLDÜRÜLDÜ

Onur ve annesi o tarihte Uludağ tatilindeydi. Annesinin katili kendisine büyük saygı duyduğu üvey babası Alaattin Çakıcı'ydı. Çakıcı o tarihte Fransa'daydı ve cinayeti Abdurrahman Keskin işledi. Bu olayın ardından psikolojisi bozulan genç Onur, Şişli'de öğrenimine devam ettiği liseyi yarım bıraktı.

15 YAŞINDA PARK NEDENİYLE TOPUĞUNDAN VURDU

Daha 15 yaşlarındayken aracını düzgün park etmediğini iddia eden Ünal Acar'ı silahla topuğundan vurdu. Ünal Acar ise Özbizerdik'i çocuk olması nedeniyle affedip şikayetini geri almıştı.

CİNSEL ORGANINDAN YARALADI

1998 yılında ise Etiler'de bara girmesine izin vermeyen kahya Cenk Dikel'i silahla cinsel organından yaraladı, ancak serbest kaldı.

ÇAKICI'NIN ÖZ KARDEŞİNİ YARALADI, CEZAEVİNE GİRDİ

Birkaç yıl sonra da Alaattin Çakıcı'nın öz kardeşi Gencay Çakıcı'yı, adam yollayıp yaralanmasına sebep olmasından dolayı cezaevine girdi.

"KÜÇÜK BABALARIN ÇATIŞMASI"

Onur Özbizerdik mahkemede "Benim kan güttüğüm kişi Alaattin Çakıcı'dır. Akrabalarıyla işim yok" demişti. 2005'de Etiler bölgesinde büyük bir çatışmaya adı karıştı. Çatışmada 2 kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Bu çatışma basına "Küçük babaların kanlı çatışması" "Etiler'de galeri baskını" "Çatışmanın nedeni sigara külü" başlıklarıyla manşet oldu.

ROMANYA'YA KAÇTI, TÜRKİYE'YE TESLİM EDİLDİ

Onur Özbizerdik, çıkan haberlerin ardından direkt Romanya'ya kaçtı. 2008 yılının Nisan ayında Romen emniyet yetkililerinin yardımıyla Türk istihbaratına teslim edildi.

Kasten adam öldürmeye teşebbüs etmekten mahkemeye çıkarıldı. Kısa bir zaman sonra serbest bırakıldı. 2009'da da Polat Towers'ta, iş adamı Fatih Edremit isminin cinayetiyle ilgili şüpheli olarak tutuklandı. Yaklaşık 2 sene devam eden mahkeme süreci sonrasında serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim