AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
 Türk siyasetinde önemli yeri olan Adnan Kahveci'nin kardeşi Kenan Kahveci, MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın daveti üzerine AKP'den istifa ederek MHP'ye katıldı. 
MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Lütfü Türkkan seçim çalışmalarını hızlandırarak bir güne üç ilçe çalışması sığdırdı. Sabahın erken saatlerinde Gebze’de çalışmaya başlayan Türkkan daha sonra Darıca ve Derince’de çeşitli çalışmalar yaptı. Siyasi kimliği ile kısa sürede tanınan ve meclisteki çalışkanlığı ile akıllarda yer eden Türkkan, evlerin de vazgeçilmez konuğu oldu. Seçim çalışmalarının yanı sıra parti saflarına katılmak isteyen vatandaşlara rozet takan Türkkan, bazı vatandaşlara da partiye katılmaları noktasında davette bulundu.

ADNAN KAHVECİ’NİN KARDEŞİ

Geçtiğimiz günlerde yine Derince’de çok sayıda kadın seçmene üyelik rozeti takan Türkkan, dün de herkes tarafından saygınlığı olan Kenan Kahveci’yi partisine davet etti. Kenan Kahveci ve ailesini evinde ziyaret eden Türkkan, kendilerini MHP’de görmekten gurur duyacaklarını söyledi. Kenan Kahveci, ANAP’ın kurucuları arasında yer alan, siyasette çeşitli görevler üstlenen ve Türkiye’nin sevilen siyasetçilerinden biri olan Adnan Kahveci’nin kardeşi. AKP’den üç dönem Büyükşehir Belediyesi meclis üyeliği yapan Kahveci, Türkkan’ın daveti üzerine MHP saflarına katıldı.

ZULMÜN HESABI SORULACAK

Son dönemde yaşanan olaylara değinerek Türkiye’nin önemli bir sürece girdiğine dikkat çeken Kahveci, tarihe geçecek günler yaşandığını söyledi. Böyle zamanlarda birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğunu kaydeden Türkkan ise, “Yaşananların demokrasi ile uzaktan yakından alakası yok” dedi. Basının çeşitli baskılar uygulanarak susturulmaya çalışılmasını diktatörlük olarak yorumlayan Türkkan, “Bu zulmün hesabı muhakkak sorulur” dedi. Türkkan, keyifli bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyareti sırasında merak edilen soruları da yanıtladı.
Editör: TE Bilisim