AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Üsküdar’da bir polis memurunun kullandığı otomobil, karşı yönden gelen motosiklete çarptı. Arkadan gelen iki aracın da karıştığı kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında Abdullahağa Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Boğaziçi Köprüsü istikametine seyreden Mehmet Kırma idaresindeki 34 HN 9308 plakalı motosiklet, ters yönden gelen ve ismi öğrenilemeyen polis memurunun yönetimindeki 34 ZM 4229 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Bu sırada kazayı farkedemeyen Ömürlü Yıldırım idaresindeki 34 TJT 06 plakalı taksi ile 34 ZN 1085 plakalı araçlar duramayarak bariyerlere vurdu.

Kazada motosiklet sürücüsü Mehmet Kırma yola savrularak hayatını kaybetti. Taksi sürücüsü Ömürlü Yıldırım ise aracında sıkıştı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sıkışan taksi sürücüsü, vatandaşlar tarafından çıkarılarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazaya karışan polis memuru Beylerbeyi Polis Merkezi’ne götürüldü. Hayatını kaybeden motosiklet sürücüsünün cenazesi ise yapılan incelemenin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırılacak.

Editör: TE Bilisim