Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı
Basın Ekspres yolunda bariyere çarpıp takla atan bir araca, arkadan gelen başka bir araç çarptı. Üst üste iki kaza geçiren genç sürücü, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Basın Ekspres’te meydana gelen kazada iddialara göre, 34 ES 3927 plakalı otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kayberek yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen araç yaklaşık 30 metre sürüklendi. Kaza yapan araca daha sonra arkadan gelen 34 ULU 79 plakalı başka bir otomobil çarptı. Kazada iki araç da hurdaya döndü.

İçinden Cem Yaman yazılı asker künyesi çıkan ve ters dönen 34 ES 3927 plakalı otomobilin sürücüsü üst üste yaşadığı kazalar sonrası araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri uzun uğraşılar sonucu aracın arka tarafından baygın haldeki sürücüyü çıkardı. Sedye ile ambulansa alınan genç sürücü hastaneye kaldırıldı. Kazayı hafif yaralı atlatan diğer sürücü de polis ekibiyle birlikte hastaneye gitti.

Editör: TE Bilisim