Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı Dr. Sakin Öner “Ergenekon’dan Çanakkale’ye Türk Ruhu”nu anlattı
Edirne’de kayıp başvurusu yapılan bir gencin uyuşturucu kullanımına bağlı olarak yaşamını kaybettiği tespit edildi.

16 Nisan tarihinde akşam saatlerinde babasına ait işyerinden ayrılan gençten bir daha haber alınamadı. Oğluna ulaşamayan baba Mustafa Kıncılar, Selimiye Polis Merkezi’ne giderek kayıp başvurusu yaptı. Bunun üzerine Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 28 yaşındaki Furkan Kıncılar’ın bulunması için çalışma başlattı. Gencin uğradığı mekânları kontrol eden polis, şahsın Medrese Alibey Mahallesi Ayşekadın Camii sokakta bulunan bir adreste olabileceğini değerlendirdi. Söz konusu adrese giden polis ekipleri yoğun bir kokuyla karşılaştı. Kapıyı açan ekipler, içeri girdiğinde ise Furkan Kıncılar’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

Yapılan kontrollerde şahsın yaklaşık 8 gün önce uyuşturucu kullanımına bağlı olarak yaşamını kaybettiği belirlendi. Ceset otopsi için, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında Furkan Kıncılar’ın aynı evde birlikte kaldığı İ.A. isimli şahıs polis tarafından gözaltına alındı. Taksirle ölüme sebebiyet vermek suçundan gözaltına alınan şahıs, emniyetteki sorgusunun ardından adliye sevk edildi.

Editör: TE Bilisim