Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Çankırı Emniyet Müdürlüğü ekiplerince zehir tacirlerine yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan şahıslar tutuklandı.

Konu ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Şabanözü ilçesinde ikamet eden şahıslara yönelik 26.04.2016 günü gerçekleştirilen operasyon neticesinde E.K ve D.B isimli şahıslar yakalanmış, bu şahıslardan satışa hazır vaziyette olmak üzere paketlenmiş 49,20 gr Sentetik Kannonbinoid (Bonzai), 66 adet Sentetik Uyuşturucu hap (özellikle gençlere bu maddelerin satışı noktasında cezbetmeye yönelik üzerinde çeşitli ibareler olan ve renk renk üretilmiş) ve çok sayıda Kırmızı Reçeteye tabi satışı izne bağlı olan ilaçlar ele geçirilmiş olup, görevlilerimizin yoğun ve duyarlı çalışmaları sonucu bu zehirlerin vatandaşlarımıza temas etmesi engellenmiş, olay ile ilgili yakalanan E.K ve D.B isimli uyuşturucu madde satıcıları, yapılan tahkikat sonucu adli mercilerce tutuklanarak ilimiz cezaevine teslim edilmişlerdir.” denildi.
Cihan

Editör: TE Bilisim