Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü” Gümüşhane STK’ları Ayaklandı; “Utanç Köprüsü”
Gaziosmanpaşa’da uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Polis kapıyı kırarak girdiği binadaki 6 kişiyi gözaltına aldı. Polisi karşısında gören şüphelilerin çatıdan bahçeye attığı poşetlerin içerisinden ise uyuşturucu ve silah çıktı. Operasyon, polis kamerası tarafından da kaydedildi.

Gaziosmanpaşa İlçe emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Güvenlik Büro Amirliği ile Narkotik şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Gelen ihbarları değerlendiren polis, istihbarat çalışmalarının ardından Merkez Mahallesi Bahtiyar Sokak’ta bulunan 5 daireli bir binaya baskın yaptı. Polisi karşısında bulan bazı şüpheliler dairesinin kapısını açmadı. Polis ekipleri de kapıyı koçbaşıyla kırarak içeri girdi. Evleri didik didik arayan polis ekipleri herhangi bir suç unsuruna rastlamadı. Binanın çatı katında ve çatısında da arama yapan polis, bahçeye atılmış poşetleri gördü. Polis ekipleri açtığı poşetlerin içerisinde bin 135 adet Actacy hap, 68 paket satışa hazır halde bonzai maddesi, bir adet hassas terazi, bir adet ruhsatsız silah ve bu silaha ait çok sayıda fişek ele geçirdi. Konuyla ilgili 6 kişi gözaltına alında.

OPERASYON KAMERADA

Operasyon ise polis kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, polisin binayı didik didik araması yer alıyor. Çatıda da arama yapan polislerin içerisinde uyuşturucu ve silahın bulunduğu poşetleri bulması da görüntülere yansıdı.

Bu arada, baskın yapılan binanın etrafındaki güvenlik kameraları da dikkat çekti. Şüphelilerin polis baskınlarını önceden haber almak amacıyla bu kameraları yerleştirdiği iddia edildi. Baskın sırasında da kameraların görüntü almaya devam ettiği görüldü.




Editör: TE Bilisim