İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!! İskeçe Festivali'ne Türkiye'den giderek katılanlar ne eğlenmiştir ama!!!
Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Müdürlüğü (KOM) tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan kadın zanlı, kucağındaki bebeğiyle adliyeye gitti.

    Bursa Emniyet Müdürlüğü, özel harekat polislerinin destek verdiği ve operasyonda 250 polisin görev aldığı operasyonda Ebuishak, Meydancık ve Selimzade mahallelerinde 21 ayrı adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Baskınlarda 106 adet ekstacy, 25 tane çıkı tabir edilene esrar, 96 paket bonzai, 4 adet ruhsatsız tabanca, şarjörler, 34 mermi ile bir adet hassas terazi ele geçirildi.

    Aralarında hırsızlık ve uyuşturucu satmaktan sabıkası bulunanların da yer aldığı 30 kişi gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü çıkışında kucağındaki bebeği battaniyeye saran kadın zanlı dikkat çekti. Polislerin kolları arasında adliyeye sevk edilen kadın zanlının bebeğini sıkı sıkı tuttuğu görüldü.

Editör: TE Bilisim