AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk? AKP’den kaçarken CHP’ye mi tutulduk?
Bayburt Valisi Hasan İpek, toplumun bilgilendirilmesi adına gayret gösteren gazetecilerin, çok önemli bir sorumluluğu yerine getirdiğini söyledi.

        Hasan İpek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni (BGC) ziyaret ederek ilde görev yapan gazetecileri tebrik etti.

Bayburt'ta 1,5 yıllık idarecilik döneminde basından memnun olduğunu belirten İpek, "Bayburt'un en az 5 katı nüfus dışarıda bulunuyor. Çok canlı bir medyamız var. Bu nüfus bunları takip ediyor. Bayburtlular memleketlerine çok düşkün. Sürekli haber almak istiyorlar. Onu da siz yazılı medyayla, internet medyasıyla sağlıyorsunuz. Hepiniz Bayburt’taki güzellikleri ortaya koymaya çalışıyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyor, bol kazançlı, bol haberli bir yıl diliyorum." dedi.

BGC Başkanı Yaşar Yıldız ise gazetecilerin bu anlamlı gününde kendilerini yalnız bırakmayan Vali İpek’e teşekkür etti. Bayburt’taki basının yerel bir basın olarak her şeye kendi açısından baktığını belirten Yıldız, "Arkadaşlarımız Bayburt’un aleyhine olabilecek hiçbir şeyi yazmadığına inanıyorum. Bayburt’ta karalama yapan, bunu da ticarete dönüştüren bir arkadaşımın da olmadığını biliyorum. Bayburt’ta arkadaşlarımız hep güzeli yansıttılar. Bize verdiğiniz destekten dolayı da sizlere teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim