MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış! MHP'li Başkan Sayıştay'ı Göreve Çağırdı: AK Partili Belediye Toplu Konut Parasıyla Bitcoin Almış!
Kars Valisi Eyüp Tepe, 10 bin katılım bekledikleri ‘Türkiye Şehitleriyle Yürüyor’ yürüyüşüne, 20 bine yakın insanın katıldığını söyledi.

        Yılın ilk il koordinasyon kurulu toplantısında konuşan Tepe, organizasyonu başarıyla tamamladıklarını, katılımın yüksek olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Tepe, 20 bin civarında misafirin, soğuk kış şartlarında 8,5 kilometre gibi azımsanmayacak bir mesafede yürümelerini sağlamanın kolay olmadığını kaydetti. Kars Valisi Eyüp Tepe, “Çok şükür fazla sıkıntı yaşanmadı. Tabi muhakkak ki yüzde yüz her şey istenildiği gibi olmuyor. Arızi durumlar ortaya çıkabiliyor. Ama yüksek oranda program başarı ile sonuçlandırıldı. Tabi eksiklik ve aksaklıkları, gönlümüzden geçip de yapamadıklarımızı not ettik. Bunları ilerleyen süreç içerisinde değerlendireceğiz, ele alacağız. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. “dedi.

        5 BİN 500 BİLBOARD İLE TANITIM

        Sarıkamış şehitlerini anma programı sayesinde Kars ve Sarıkamış’ın tanıtımını yapmış olduklarını dile getiren Vali Tepe, Türkiye’nin dört bir tarafında 5 bin 500 billboardda Kars’ın ve Sarıkamış’ın isminin yer almasının çok önemli olduğunu vurguladı. Vali Tepe, “Karsımıza ve Sarıkamışımıza 20 bin kişi geldi ama 20 milyon insanın buralardan haberdar olması sağlandı. İçişleri bakanımız 2. kez yürüyüşe katıldı ve önümüzdeki yıl da katılacağını ifade etti. Bu çerçevede bakanlıklarımız ve özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığımızın büyük destekleri oldu. Kamu spotları ile tanıtımın yapılması anlamında destekleri çok önemliydi. Buradan Türk Petrol'ün yapmış olduğu tanıtım filmini de zikretmeden geçemeyeceğim. Bu filmin kanallarda dönmesi ve bu çalışmalar farkındalığı sağladı. 80 ilimizin Kars’ı ve Sarıkamış’ı duymasını bilmesini sağladı. Önümüze 100. yıl programı geliyor. Bu programlar eşik gibi olacak ve 100. yıla çok önemli projelerle girip zirve yapacağız." şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim