Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit Devlet Bahçeli’den Mehmet Şimşek’e sert çıkış: Müfsit
 Bahçeli şunları söyledi:
Tertemiz vicdanınızla mührü üç hilale vuracak mısınız.
7 Haziran’da size yalan söyleyen sizlere yüz çeviren zulüm iktidarını yıkacak mısınız
Asgari ücretle geçinen kardeşlerim AKP size rahatı çok görüyor sizler de iktidarı AKP’ye çok görecek misiniz.
7 Haziran geldiğinde MHP ile yürüyecek misiniz.
Tekrar soruyorum yürüyecek misiniz… Vallahi mi? Billahi mi?
Hamdolsun bu iş Elazığ’da bitmiştir.

Devlet Bahçeli, "Sayın Davutoğlu asgari ücretin 1400 liraya çıkmasından niye gocunuyorsun? Asgari ücretlinin gezmeye, tatil yapmaya, temel ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyacı yok mu? Davutoğlu boşuna çırpınma nasıl olsa 7 Haziran'dan sonra yoksun." dedi.
Bahçeli konuşmasını şöyle sürdürdü:

Sizler darlık ve yoksulluk çekerken AKP milli servet ve kaynakları zimmetine geçirmektedir. Elazığlı esnafın geliri yok, gideri fazladır.

"DAVUTOĞLU 7 HAZİRAN'DAN SONRA YOKSUN"

Davutoğlu uyuyan devin uyandığından bahsederek ekonomide başarı yalanlarından medet ummaktadır. Sayın Davutoğlu asgari ücretin 1400 liraya çıkmasından niye gocunuyorsun? Asgari ücretlinin gezmeye, tatil yapmaya, temel ihtiyaçlarını karşılamaya ihtiyacı yok mu? Hep yandaşlarınız mı yiyecek? Hep bakan çocukları mı sefa sürecek? Davutoğlu boşuna çırpınma nasıl olsa 7 Haziran'dan sonra yoksun.

"ERDOĞAN BİR TÜRLÜ DOĞRU TELAFFUZ EDEMİYOR"

Erdoğan diyor ki asgari ücret 1400 lira olursa istihdamda tıkanma olur. Ki bu Erdoğan asgari ücretin ne kadar olduğunu bilmiyor. Bir türlü doğru rakamı telaffuz edemiyor, 949 lirayı bulamıyor. Çünkü böyle bir derdi yok. Haziran'dan sonra asgari üvret artışının önüne kimse geçemeyecektir. Evet Erdoğan, evet Davutoğlu, asgari ücret bal gibi 1400 lira olur ve olacaktır. MHP vaatlerini unutmaz, yeminlerinden dönmez.

Editör: TE Bilisim