Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Van'da bölgenin en önemli kayak merkezi olan Abalı Kayak Merkezi’ne gelen vatandaşlar, bir yandan kayak yaparken bir yandan Artos Dağı'nda yamaç paraşütü yapanları izleme keyfi yaşıyor.

Van’ın Gevaş ilçesi Abalı köyünde bulunan Abalı Kayak Merkezi, hafta sonları kayakseverlerin akınına uğramaya devam ediyor. Artos Dağı eteklerinde bulunan ve Van Gölü'ne bakan kayak tesisinde kayak yapmaya gelen Vanlılar, karşıda Süphan Dağı, Van Denizi, deniz içindeki adaları izleme imkanı buluyor. Hafta sonu 2 bin 800 rakımlı Artos Dağı'na telesiyejle çıkan kayakseverler, zirveden süzülen yamaç paraşütü sürprizi ile karşılaştı.

Şehirde bir ilköğretim okulunda görev yapan bir bayan öğretmen, profesyonel olarak yaptığı yamaç paraşütüyle bu kez kar altında atlamanın zevkini yaşadı. Daha önce yaz aylarında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde sayısız atlayış yapan Tırpancı, Abalı Kayak Merkezi’ndeki manzara kadar muhteşem bir manzaranın daha olmadığını dile getirdi. Bu arada, hafta sonu Abalı’ya kayak yapmaya giden Van Valisi Münir Karaloğlu da zirveden süzülen yamaç paraşütü atlayışını cep telefonuyla çekerek, sosyal paylaşım ağı üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Editör: TE Bilisim