Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı? Asimilasyona yatkın olan Türk'ler için bunların bir önemi var mı?
Nesip Sağır
· "İçine tüküreyim şu Açılımın !... 37 bin Vatan Evladının kanının akıtılmasına sebep olan adamı ve onun tetikçilerini muhatap alacaksınız ve buna Açılım deyip , milleti kandırıp ve Ülkeyi bu hale getireceksiniz !.. Utanmadan kendinizi haklı göstermek içinde ,ne kadar yalaka, yandaş kalem varsa onlarıda Tv 'lere çıkartıp milletin yine aklını çelmeye çalışacaksınız !.. Yeter beyler yeter !...Her saat başı Şehid haberleri geliyor !..."

Zekeriya Şerbetçioğlu
"PKK ile görüşen arkadaşı ben gönderdim. Sıkıntısı olan bana söylesin". Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanı. "Öcalanın olayları okuma kabiliyeti ve tecrübesi var". Doç.Yalçın Akdoğan. Devlet Bakanı, Başbakan Yardımcısı. Özel Danışmanı. "Dağa çıkışlar daha nitelikli bir hal aldı". Öcalan'ı itibarsız hale getirmek mi istiyorsunuz (HDP ye)." Bülent Arınç. Başbakan Yrd. Meclis Eski Başkanı. "Öcalan kürtlerin lideri, mesajları bizimde düşüncemiz". Prof. Beşir Atalay. İçişleri Bakanı. Hükümet sözcüsü. Başbakan Yrd. "Öcalan Ortadoğuda Türkiyenin önünü açıyor". Yiğit Bulut.Cumhur başkanı Baş Danışmanı. "Öcalan Dünyanın geleceğini iyi okuyor". Prof. Yasin Aktay. AKP Vekili. "Öcalan Türkiye'nin demokrasisine katkı sağlıyor" Mehmet Metiner.AKP Vekili Bu görüşler, düşünceler, konuşmalar çok daha yazılabilir. Onlar bizi biliyor, biz onları çok iyi tanıyoruz. Son 13 yıllık süreçte her yedikleri naneyi biliyoruz, görüyoruz. İşin önemlisi % 41 in gözünü, kulağını, ağzını, kalbini, beynini ve vicdanını açması, açabilmesi. Timsah gözyaşlarına, kıvırmaya, kem küme karnımız tok. Ona göre !"

İzzet Cemal Fidan
· "Senden hiç bir şey olmaz.Devletlerin, milletlerin, kökü, hafızası olur. Bu hafızayı sanatla, edebiyatla vs beslersin. Kahramanlık hikayelerin, efsanelerin, mitlerin olur. Lanet edilmezsin, düşmanına bile mertliğinle şapka çıkarttırır, "kardinal külahı görmektense sarık görmeyi" tercih edecek kafire şükrettirirsin... Bir gün dünyadaki son Türk de öldüğünde devlet oldun millet oldun... Çocuklarına ne anlatacaksın? Eşinin çocuğunun yanında canını aldığın askeri hangi erkeklik raconuna sığdıracaksın? Mehmed'in kafasının arkasına mermi sıktığını anlatırken yüzün kızarmaz mı? Otobüste yaktığın kız, kaçırdığın garibanlar, yaktığın, yıktığın kamu malları, kaçak kullandığın elektrik, kahpe mayınlarda giden bacaklar, canlar... Hele karı eteği giyip nasıl molotof atmıştın di mi? Hangisi kahraman millet efsanesinin motifleri olacak?.. Tam da bu yüzden senden ne millet ne devlet olur. Senin anlatacak bir şeyin yok çünkü..."

TC Orhan Yücel
"Ya bende onu diyecektim şimdi !. Amerikan askerlerine dua etmiştin ya !. sağ salim evlerine dönmelerine için hani hatırladınmı ?.. hahh onu diyodum bende !. Bizimkiler evlerine sağ salim dönemiyorlar herbokolog efendi !. N'apçazz ?."

TC Turgut Albas
"TBMM Bakan vekili Koray AYDIN ve idare amiri Seyfettin YILMAZ'ın kaçak saraya TBMM Başkanlık Divanı üyesi olarak katılmasını eleştiren arkadaşlarımız var.Tabi ki eleştirebilirler, en tabii haklarıdır. Ben bu ve benzeri konularda biraz farklı düşünüyorum. MHP Adana Miiletvekili ve TBMM idare amiri Seyfettin YILMAZ kaçak sarayda yeni CB'ye "...devleti pkk ile paylaştınız" demiştir.Orada bulunmasa idi bunu Türk Milleti adına yüzüne söyleyemezdi. Geçmişte MHP Genel Başkanı BAHÇELİ de TÜSİAD genel kurullarına katılmazdı. Bence sayın BAHÇELİ o genel kurullara katılmalı ve söz aldığında MHP görüşlerini,Türk milletinin beklentilerini kamuoyu huzurunda TUSİAD üyelerine söylemesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum..."

Cevat Nas
"Terör örgütü silahı bırakmadan, eşkıyalarla devlet masaya oturur mu, var mı dünya da bir eşi? Masanın bir ucunda PKK’lı vatan haini ,silahlı eşkıyalar, diğer tarafında Türkiyeyi yönettiğini iddia eden birileri . Biz terörle mücadele yerine müzakere ile sorunu çözeceğiz,dediler ama olmadı işte ... Pkk ya akla hayale gelmeyen mevziler kazandırdılar. Işid'i beslediler ,yardım ettiler.Peşmergeyi zılgıtlarla sınırdan içeri alıp ,yedirip içirip Suriye'deki savaşa gitmelerini sağladılar. Şimdi ise “Bu milli bir politika” diyerek, iç siyasette , halkı aldatmanın yolunu tuttular. Tüm bu yanlış politikaların ihanetçilerden başka hiç kimseye yarar sağlamadığı da artık ortaya çıkmıştır. Ama Ahmet Emmi hala uykuda ,kullanılan din adına uyuşmuş. Oysa Müslümanlar uyanık olmalı, okumalı,yazmalı, akıllarını bir kaç uyanığa teslim etmemeli,kendileri kullanmalı... Orta doğu ve bunca Müslüman , bu Emperyalizme koltuk çıkan politikalar yüzünden kan revan içinde. Birilerinin ise tek derdi iktidar olmak,soygunları, haksızlıkları karartmaktır. Şehitlerin kanını istismar etmek,kahraman kesilip,milleti tekrar aldatmaktır. 
Editör: TE Bilisim