Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı! Ey Gümüşhane siyasetçileri! Ey Gümüşhane bürokratları! Ey Kürtün halkı!
Evet Türkiye, Dingo’nun ahırı, yorgunlar yaylası veya yol geçen hanı değildir. Milletler topluluğu veya yığını asla değildir. Türk milleti milyonlarca kilometre toprağı terk ederek sığındığı son kaledir.

Türk milleti asla zalimler hizmetkarı değildir. İnsanlık İçin misafirperverlik başka uşaklık başka bir şeydir. Bize ait her nimeti paylaşırız. Vatanın bağrında bir dilim kuru ekmeği paylaştık. Aşımızı, işimizi, havamızı, suyumuzu hep paylaştık yine paylaşırız.

Lakin T.C. bayrak, Türk milleti adı, İstiklal Marşı, dil bayrağımız Türkçe’yi asla ve asla sildirmeyiz, indirmeyiz ve yurdumuzu böldürmeyiz. Tüm etnik farklılıklar, zenginliğimiz Türk’ün öz be öz gardaşıdır. Türk milleti tarih boyunca etnik farklılık ve inançlara en toleranslı ve hoşgörülü davranan; dünyanın en önemli milleti ve devlet geleneklerinin sahibidir. Kurulan tüm Türk devletleri bunun referansıdır.

Biz asla asimile ve soykırım yapmadık. Aksine soykırımın tarih boyunca hedefi olan milletlerin başında geliyoruz. Milli devlet ve milli kimlik inşa eden Atatürk, “Ne mutlu Türküm diyene!” sözü ile sonsuza kadar var olacak namus ve şerefimiz kadar korunacak kuruluş, kurtuluş ve ebedilik paradigmamızı ortaya koydu.

Daha çekilecek ne vatan parçası ne inecek bayrak ne terk edilecek Türkçe ne yeni bir İstiklal Marşı nede yıkılacak devlet ne de bölünecek millet vardır. Hiçbir ferdimizi, hiçbir çakıl taşını hiç kimseye vermeyiz. Bu tarihe şehitlere gelecek kuşaklara şeref ve namus sözümüzdür.

SABRIN SINIRLARI AŞILIYOR
Hangi gizli inanç ve etnisite hangi devşirme, dönme, beşinci kol neye tevessül ederse etsin aksi kıyamettir. Dünyanın sonudur. Hangi yönetici zaafını kullanırlarsa kullansınlar hangi algı operasyonunu yaparsa yapsınlar; Türk milleti artık uyanıyor. Sabrın sınırları aşılıyor. İnsanlar burundan soluyor o günler yaklaşıyor. Gerektiğinde yeryüzü Kurtuluş Savaşı’ndan çok daha güçlü bir yıldırım, şimşek, kasırga, irade ile milli depremle sarsılır.

Allah’ın izniyle tüm hesapları bozarız. Son can son damla kan ve son damla terimiz son kumanya son cephane kalıncaya kadar yeryüzünün her tarafında Tüm millet evlatları ve Türkün dostları her bedeli ödemeye hazırdır. Zira Anadolu ve Turan Yurtları Türkün son kaleleridir. Asla ve asla hiçbir Turan kalelerini terk etmeyeceğiz.

Asla hiçbir okçu yerini terk etmeyecektir zira başka gidecek yerimiz yurdumuz, merdivenlerinde direnecek cami ülkesi yoktur. Dünyada insanı yaşatmaya sevdalı sadece bunun için var olan bir milleti daha fazla asimile edemeyeceksiniz.

Zira artık bir millet bir dev uyanıyor. Türk milletinden ve evlatlarından ancak zalimler şerefsizler korkar. Biz mazlumun garibin çaresizin dostuyuz biz biline arz ederiz.

Sabri ŞENEL 29.6.2021
Editör: TE Bilisim