Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok! Akademiler Türklere kapatıldı bunun başka açıklaması yok!
Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde yabancı uyruklu bir kadın, ayakkabılarını çıkararak araçların arasında dolaşmaya başladı. Sinir krizler geçirerek yolun ortasına oturan kadın, polis tarafından güçlükle yoldan uzaklaştırıldı.

Atatürk Havalimanı dış hatlar terminalinde 15.00 sıralarında ilginç bir olay yaşandı. Alınan bilgiye göre, dün akşam İstanbul-Taşkent uçağında taşkınlık çıkaran Özbekistan uyruklu Mahmure Mahmutova, uçaktan indirildi. Bugün dış hatlarda dolaşan kadın, sinir krizleri geçirdi. Terminal dışına çıkan Mahmutova, arabaların ilerlediği yolda garip tavırlar sergilemeye başladı. Ayakkabılarını çıkaran kadın, araç trafiği arasında oynamaya başladı. Daha sonra demir korkulukların yanına giden kadın, buradaki demirlere tutundu. Polis ve görevliler tarafından fark edilen kadın, korkuluklardan uzaklaştırıldı. Daha sonra yolun ortasına oturan Mahmutova, bir süre buradan kalkmadı. Tüm ikna cabalarına rağmen kalkmayan kadın, burada bağırmaya başladı.

Yanındakilere Türkiye’ye çalışmaya geldiğini anlatan Mahmutova, “Beni çalıştırmıyorlar. Gitmemede izin vermiyorlar. 3 çocuğum var onları özledim.” dedi. Polis ve görevliler kadını güçlükle kaldırıma götürdü. Polis kadının koluna girerek, emniyet noktasına götürüldü. Sağlık ekipleri de kadına müdahale için odaya girdi.
Cihan

Editör: TE Bilisim