DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi! DEM Partili belediyenin ilk toplantısında İstiklal Marşı krizi!
Nevşehir’de akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla sabaha kadar devam eden yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı sürat nedeniyle meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

    Kaza, Nevşehir merkeze bağlı Göreme beldesi ile Avanos ilçesini bağlayan karayolu üzerinde bulunan Çavuşin köyü çıkışında meydana geldi. Nihat Erciyas yönetimindeki 50 FA 225 plakalı otomobil, Avanos ilçesinden Göreme beldesi yönüne seyir ettiği bir sırada Çavuşin köyü çıkışında karşı yönden gelen Enver Kocatürk idaresindeki 50 SF 368 plakalı otomobil ile çarpıştı. Yağmurun etkisi ile kaygan hale gelen yolda meydana gelen kazada Enver Kocatürk(28) ile yanında bulunan arkadaşı Mehmet Akbay(28) olay yerinde öldü.
Kazada yaralanan Nihat Erciyas ve İsmail Özden ise Nevşehir Dr. İ. Şevki Atasagun Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Kaza sonrası Nevşehir Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, güvenlik şeridi oluşturarak yaklaşık 2 saat boyunca trafik akışını durdurdu. Geniş güvenlik önlemleri alan ekipler, kazada hayatını kaybedenlerin yakınlarını sakinleştirmeye çalıştı.

    Kaza ile ilgili soruşturmanın başlatıldı.

Editör: TE Bilisim