YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Erzurum Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçe sınırları içerisinde bulunan 7 anaokulunda eğitim gören çocuklara oyuncak hediye etti.

    Anaokulları bahçeleri için çevre düzenlemesi ve oyun grubu sözü veren Korkut, Üsteğmen Fatma Seher Erden Anaokulu bahçesinde özel bir peyzaj çalışması yapacaklarını söyledi. Fatma Seher Erden Anaokulu bahçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kurt ile birlikte çocukların etkinliğine katılan Korkut, hoşça vakit geçirdiğini kaydetti.

    Korkut, “Çocukların saf ve temiz sevgisini hissetmek, onların yanaklarından sıkabilmek mutluluk verici. Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Kurt’la, okul okul dolaşarak çocuklarımıza oyuncak verdik. Onları sevindirdik, gözlerindeki mutluluğu gördük. Bu çok keyif verici bir şeydi. Milli Eğitim Müdürümüze söz verdim, okullarda bahçe düzenlemeleri yapacağız. Ayrıca oyun grupları koyacağız. Çocuklarımızın öğrenmeleri ve hoşça vakit geçirmeleri için çaba harcıyoruz. Onlar bizim geleceğimiz, iyi donanım kazanmaları için bizde destek veriyoruz.” dedi.

Editör: TE Bilisim