Andımız'dan Anayasa'ya... Andımız'dan Anayasa'ya...
Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri Yalova, İstanbul ve Kocaeli’nde eş zamanlı 20 adrese operasyon düzenleyerek, 19 kişiyi gözaltına aldı.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak, kullanmak maksadı ile uyuşturucu madde bulundurmak ve birçok asayiş suçlarından çok sayıda sabıkası bulunan şahısların, Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan çeşitli noktalarda uyuşturucu madde sattıkları bilgisini alan Yalova polisi takip başlattı.
6 aydır sürdürülen titiz çalışma sonucu, toplam 35 ayrı uyuşturucu madde ticareti olayı tespit edildi.

Operasyonu başlatma kararı alan Yalova Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, 3 ilde 20 ayrı adrese yaptığı operasyona 150 polis katıldı. Çınarcık başta olmak üzere il merkezi ile İstanbul ve Kocaeli’nde yapılan operasyonda B.K. (35), E.A. (23), E.D. (20), F.K. (37), İ.Ş. (59), K.T. (38), K.S.O. (29), L.K. (55), M.E. (27), O.O. (32), O.T. (20), S.B. (44), S.Ç. (25), K.A. (16), F.K. (22), Ö.D. (21), S.Ç. (36), Ö.G. (34), İ.K. (30) isimli 19 şahıs yakalandı.

Şahısların ikametlerinde, araçlarında ve üstlerinde yapılan aramalarda 4 kilo toz esrar maddesi, bir adet hassas terazi, 26 gram bonzai maddesi, 1 adet pala, esrar maddelerinin satımında kullanılan jelatin ve 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi. Yapılan operasyon kapsamında yakalanan şahıslar, ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçlamasıyla Yalova Adliyesi’ne çıkarıldı.

Editör: TE Bilisim