Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Kütahya'da 100. Yıl Mahallesi Beylikkent sitesinin çatı katında çıkan yangına müdahale ederken ağır yaralanan itfaiye eri Ömer Türk, tedavi gördüğü İzmir'de vefat etti.

Kütahya'da 4 katlı bir binanın çatısında çıkan yangında müdahale sırasında yaralanan itfaiye eri tedavi gördüğü hastanede görev şehidi oldu. Ömer Türk, yangına müdahale ederken alevlerin içerisinde kalarak yaralanmış, ambulansla Özel Kent Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Burada ilk tedavisi yapılan yaralı itfaiye eri Ömer Türk, daha sonra DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İtfaiye eri Türk, daha sonra İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilerek tedavisine başlanmıştı. 2 çocuk babası 33 yaşındaki itfaiye eri Ömer Türk tüm müdahalelere rağmen yaşam savaşını kaybetti.

İzmir'de itfaiye eri Türk'ün yanında bulunan Kütahya Belediye İtfaiye Müdürü Nihat Helvacı, "Yangına müdahale esnasında yaralanıp, İzmir de yasam savaşı veren Kütahya İtfaiyesi personelim Ömer Türk kardeşimiz şehit olmuştur. Şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine, itfaiye personelime ve meslektaşlarıma başsağlığı dilerim." sözleriyle duyurdu.

Editör: TE Bilisim