Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı? Yeni Anayasa devleti yıkmaksa ne yapmalı?
Edirne’de bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan yavru kedi, polisin şefkati sayesinde kurtuldu.

Olay, sabah saatlerinde trafik yoğunluğunun en fazla olduğu Carrefour kavşağında meydana geldi. Sol gözü yaralanma sonucu görmeyen yaralı kedi, yolun karşısına geçmek istedi. Ancak yavru kedi sürücüler tarafından fark edilmedi. Işıklardan geçen sürücülerden biri kedinin arka ayaklarını ezdi. Yaralanan kendi can acısıyla kendisini kavşağın orta kısmına attı. Kavşaktan geçen bir yaya ise yavru kedinin yola girmesini engellemeye çalıştı. Yönünü değiştiren yaralı yavru kedi kavşakta trafik akışını düzenlemekle görevli polis memuru Şerafettin Mutluer’in kullandığı park halindeki motosikletin altına girdi. Motosikletin başına gelen polis memuru yaralı kediyi fark etti. Kediyi kucağına alarak sakinleştirmeye çalışan polis memuru, merkezden yardım istedi.
Korkudan ve soğuktan titreyen kediyi motosikletin egzozuyla ısıtmaya çalışan trafik polisi, görevlilerin gelmesini bekledi.

Emniyet görevlileri ise Edirne Belediyesi Veteriner Müdürlüğü’nü arayarak yaralı kedinin alınması için yardım talep etti. Bunun üzerine sokak hayvanları için dizayn edilen bir araçla yola çıkan görevli, kavşağa gelerek yaralı yavru kediyi aldı. Polis memuru kedinin durumuyla ilgili bilgi vermesinin ardından belediye görevlisi, yaralı hayvanı Kedi-Köpek Barınmaevi’ne götürdü.

Editör: TE Bilisim