Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Aksaray’da kamyonetin takla atması sonucu yaralanan sürücü, adeta hurdaya dönen kamyonetini bırakıp hastaneye gitmemek için sağlık ve polis ekiplerine yalvardı. Sürücü polis zoruyla hastaneye götürüldü.

Kaza merkeze bağlı Yunus Emre Mahallesi Belediye Arsaları Organize Sanayi çıkışında meydana geldi. Bir fabrikada çalışan Rahim Demir (29), 68 DP 772 plakalı kamyoneti ile evine gitmek için yola çıktı. Sanayi çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybeden Rahim Demir, yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonrası kamyonet adeta hurdaya döndü. Olay yerine ambulans sevk edildi.

Eli yüzü kan içinde olan ve kafasında derin yırtıklar olan yaralı sürücü, kamyonetini bırakıp hastaneye gitmek istemedi. Israrlı olan sağlık ve polis ekiplerinin uzun süren çabasına rağmen sürücü bir türlü hastaneye gitmeye ikna olmadı. Polisin çabaları da boşa çıkınca olay yerine gelen bir komiser yaralıyı polis zoruyla alarak ambulansa bindirdi. Rahim Demir, Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim