Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Suriye’ye yardım götüren TIR’lar Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde bulunan Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan öncelikli olarak giriş yapmayı sürdürüyor. Dün 302’den fazla yardım TIR’ın giriş yaptığı kapıdaki hareketlilik bugünde devam etti. Kuveytli bir işadamı tarafından bölgeye 12 TIR’la 300 ton un gönderilirken Türkiye’nin çeşitli illerinden toplanan yardımların da girişleri sürdü.
Merkezi Kuveyt’te bulunan Cemiyeti Fehed El Ahmed İnsani Yardım Şirketi tarafından Heye El Şam İslamiye organizesinde Suriye’ye 300 ton un gönderildi. Kuveytli Mühendis Faris El Anezi Suriye’de yaşanan savaşta mağdur olan halka yardım için çalıştıklarını belirterek, savaşın sona ermesi temennisinde bulundu.
Bu arada Bab-el Havva Sınır Kapısı’nın muhaliflerin kontrolünde olmasından dolayı Cilvegözü’nden her hangi bir sorun yaşanmadan yardım TIR’larının girişi sağlanıyor.


Editör: TE Bilisim