Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar.. Yerel seçime bir hafta kaldı! İşte detaylar..
Kadıköy'de bir binada çıkan yangında alevler arasında kalan yaşlı adamı polis ekipleri kurtardı. Sabah namazı için camiye giden bir vatandaşın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yaşlı adamı kurtardı.

Olay, saat 05.30 sıralarında Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, kentsel dönüşüm için boşaltılan eski bir binada yangın çıktı. Boşaltılan binada yaşayan 72 yaşındaki Saban Çelik, alevler arasında kaldı. Namaza giden bir vatandaşın olayı görerek ihbar etmesinin ardından yangın yerine ilk olarak polis ekipleri geldi. Polis ekipleri yanan evdeki yaşlı adamı alevlerin arasından alarak sağlık ekiplerine teslim etti. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan yaşlı adam olay yerine gelen ambulansa bindirilerek hastaneye sevk edildi. Yangına yaşlı adamın aydınlatma için kullandığı mumların neden olduğu ileri sürüldü. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim