En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Şişli’de, yaşlı bir kadının evine 'doğalgazcı' kılığında giren hırsızlar, dehşet saçtı. Yaşlı kadını falçata ile yaralayan ve burnunu kıran saldırganlar, apartman sakinlerinin fark etmesi üzerine kaçtı. Yaralı kadın hastaneye kaldırıldı.

Olay, Feriköy Lalaşahin Sokak'ta Aksoyer Apartmanı 3. katta meydana geldi. Vehbiye Çeliker'in (80) kapısını çalan şahıslar, 'doğalgazcı' olduklarını söyledi. Kapıyı açarak doğalgazcı çağırmadığını söyleyen yaşlı kadın, bu sırada hırsızların saldırısına uğradı. Eve girmeye çalışan hırsılar, kendilerine engel olmaya çalışan yaşlı kadının boğazını falçata ile kesti. Bu sırada gürültü duyan apartman sakinleri, yaşlı kadının yardımına koştu. Hırsızlar olay yerinden kaçarken, vatandaşlar polise ve ambulansa haber verdi. Dairesinin kapısında kanlar içerisinde yatan yaşlı kadın, sağlık ekiplerinin müdahalesi ardından Şişli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Çeliker'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Yaralı kadının kanlar içinde evde yattığını ifade eden çevre sakinlerinden Nezaket Hanım olayı şöyle anlattı: “Yaşlı kadının kapısına gelen hırsızlar ‘İGDAŞ'tan geliyoruz.’ demişler. Kadın kapıyı açar açmaz, onu içeri itmişler ve vurmaya başlamışlar. Banyoya doğru sürükleme başlamışlar. O sırada bağırmaya başlamış. Burnu kırıldıktan sonra falçatayla boynunu kesmişler.”

İlk müdahalesi apartmanda bulunan bir hemşire tarafından yapıldığını aktaran Hanım, ambulansın olay yerine geç geldiğini öne sürdü.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yaşlı kadına saldıran şahısları arıyor.

Editör: TE Bilisim