En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz En Önemli Rızık: Beşerî Sermayemiz
Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, memurlara fazla mesai ücreti verilmemesinin haksız uygulamaların somut göstergesi olduğunu söyledi.

Büro Memur-Sen Osmaniye Şubesinin genişletilmiş il divan toplantısı genel başkan Yusuf Yazgan’ın da katılımı ile yapıldı.

Fazla mesaiye kalan memurlara hak ettikleri ücretin verilmesi gerektiğini belirten Yazgan, “Fazla mesai ücreti yoksa fazla çalışmada yoktur. Kimse, memurları fazla mesai ücreti vermeden mesai saatleri dışında çalışmaya zorlayamaz.” dedi.

Sendika olarak kamu çalışanlarının sorunlarını yakından takip ettiklerini kaydeden Yazgan, “Kamu çalışanlarının bize verdiği destek ile genel yetkili sendika olduk. Önümüzdeki süreçte kurulacak toplu sözleşme masasında hizmet kolumuzdaki çalışanları temsil edeceğiz. Hizmet kolumuzdaki 45 kurumun çalışanlarının sorunlarını rapor haline getiriyoruz. Büro Memur-Sen olarak toplu sözleşme masasına yumruğumuzu vuracağız ve kamu çalışanlarını hakkını isteyeceğiz. Masadan birçok kazanımla kalkacağız. Biz ne devlet düşmanıyız ne de devlet sendikasıyız. Biz sadece ve sadece kamu çalışanının yanındayız ve onların temsilcisiyiz.” şeklinde konuştu

Editör: TE Bilisim