21.11.2020 tarihinde bir ticaret gemimiz bir Alman fırkateyni tarafından saldırıya uğramış, hukuk dışı saatlerce aranmış ve düşmanca hareket edilmiştir. Kısaca Yunan destekli yeni bir Alman ayıbı sergilenmiştir. Eğer biraz utanç duyarlarsa Türkiye’den özür dilemelidirler.

Yakın bir geçmişte Alman Meclisi’nin sözde Ermeni Soykırımı iddialarını gündeme almasını unutmuş değiliz. Meclisler ne mahkemedir; ne de millet vekilleri yargıç… Mahkeme kararı olmadan hiçbir ülke suçlanamaz. Bu ülkenin hortlayan ırkçılığa, İslamifobiye ve Türk düşmanlığına set çekmesi gerekir. Dün Berlin’de bir Ermeni katil tarafından şehit edilen Talat Paşa’nın davasında ne kadar hukuk dışı davrandılarsa; bugün de bu hukuk dışılığa Akdeniz’de devam ediyorlar.

Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı Suriyeli ve İranlıların nasıl üniversite hocası yapıldığı ortaya çıktı

Ayıptan bahsederken bir örnek daha var. İç siyasette oldukça yeni ve yabancı olduğu çelişkili beyanlarından anlaşılan CHP milletvekili eski bir büyükelçi Milli Mücadele şuuru ve milli bağımsızlığı hala anlayamamış ki; Biden’den demokrasi desteği bekliyor. Artık bu tip haysiyet ve milli gurur kırıcı örnekler çoktan son bulmalıydı.

Milliyetçilik ve ülke çıkarlarını korumak kimsenin inhisarında değil denir ama uygulamada bu böyle pek görülmüyor. ABD önce kendi eksik demokrasisine, insan hakları ihlallerine bakmalı, halkın oyuna saygılı olmalıdır. Seçim sonuçlarını reddeden başkan adayı defosunu da düzeltmelidir.

Editör: TE Bilisim