Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir Türk milliyetçileri yeni anayasa tuzağına karşı birleşmelidir
Manisa'da işyerine düzenlenen, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı polis baskınına tepki gösteren esnaf Ömer Yerkazanoğlu, algı oluşturulmak istendiği söyledi.

Üç dönem Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği’nin başkanlığını yaptığını belirten Yerkazanoğlu, “İki hafta önce de bu derneğe baskın olmuştu. Ondan sonra geçen hafta benim de gönüllüsü olduğum Kimse Yok Mu Derneği Manisa Şubesi’ne baskın oldu. Bunların akabinde bugün saat 11.00’e 15 kala işyerlerimize, Manisa’nın göbeğindeki işyerlerimize baskın oldu. 1985 yılından beri biz ofiste hizmet veriyoruz. 1979 yılında kurulmuş bir anonim şirketiz. Bütün Manisalının bildiği insanlarız ve bugün şaşkınlıkla seyrediyoruz. Böyle bilinen işyerlerine, Manisa’nın merkezindeki böyle bilinen işyerlerine, sadece benim işyerine değil, buradaki esnaf arkadaşların da işyerlerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve polisleri geliyorlar, baskın yapıyorlar. Ne arıyorlar, ne buluyorlar? Aradıkları şu, bizim faturalarımızı, şirketin faturalarını toplayıp götürüyorlar. Faturalardan terör örgütümü çıkartacaklar. Faturaların KDV’lerinden, yekûnlerinden terör örgütü mü çıkaracaklar? Ben inan şaşıyorum. Şirketlerimizin mizanlarını toplayarak, faturalarını toplayarak, karar defterlerini toplayarak ne bulmak istiyorlar, neye çalışıyorlar? Ama bence asıl çalışmak istedikleri, bulmak istedikleri, yapmak istedikleri ne biliyor musunuz? Şu an burası Manisa’nın en göbeği, en işlek yeri, en işlek caddesindeki üç tane esnafın bürolarının önünde Terörle Mücadele polislerini dikerek algı oluşturmak istiyorlar. Bakın yanlış bunlar. Türkiye, bir hukuk devleti olmaktan çok hızla uzaklaşıyor. Yazık, bunlar yapılmasın. Bunların sonuçları, bugün böyle biz zulüm görüyoruz ama bu dönem döner ve çok farklı olur diye düşünüyorum.” dedi.

Editör: TE Bilisim