Osmanlı’nın Kürtleştirdiği  Türkler! Osmanlı’nın Kürtleştirdiği Türkler!
Ankara'da, yoğun trafikte bir anda alev alıp yanmaya başlayan yandan sepetli motosiklet korku dolu dakikalara neden oldu. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında yaralanan olmadı.

Olay, saat 22.30 sıralarında başkentin en işlek anayollarından olan Turgut Özal Bulvarı’ndan Etlik’e dönen alt geçit çıkışında yaşandı. 18 AT 271 plakalı motosiklet bilinmeyen bir nedenle yanmaya başladı. Kısa sürede büyüyen alevler motosikleti kapladı. Motosiklet sürücüsü kendini alevlerden zorlukla kurtardı.

Yoldan geçen ve yangını fark eden diğer sürücüler motosiklet sürücüsünün yardımına koştu. Yangın tüpüyle yardıma koşan bir vatandaş bir yandan da diğer araç sürücülerini uyardı. Motosikletin bulunduğu yolda bir süre bekleyen sürücüler daha sonra yangına rağmen motosikletin yanından geçmeye devam etti. Motosiklette patlamalar meydana gelirken yangına tüple müdahale edilemedi.

Vatandaşların ihbarıyla olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Motosiklette hasar oluşurken olayda yaralanan olmadı. Söndürme çalışmaları izleyen motosiklet sürücüsünün kısa süreli şok yaşadığı görüldü. Motosikletin olay yerinden kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilisim