YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı YAD Tonyukuk Danışma Kurulu bildiri yayınladı
Bölge Üniversite Rektörleri Toplantısı'na katılmak üzere Elazığ’a gelen YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz, tarihi ve turistik mekanları gezdi.

Pertek, Harput, Sivrice Hazar Gölü, Keban Barajı ve Arapgir’i gezen YÖK Başkanı Prof. Dr. Çetinsaya ve beraberindekilere, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ve üniversite yöneticileri eşlik etti. Çetinsaya, "Elazığ gezisinin tadı damağımızda kaldı. Bir daha gelmemize de vesile olacaktır. Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ başta olmak üzere üniversitemizin üst yöneticilerine, bütün çalışanlarına, programımız sırasında gördüğümüz mülki idare amirlerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ ise 2013 yılının ilk rektörler toplantısının Elazığ’da Fırat Üniversitesi’nde yapılmasından dolayı YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya’ya teşekkür etti.

Prof. Dr. Demirdağ, "Hem üniversitemizin problemlerini hem de bölgemizin problemlerini yakından tartışma imkanı bulduk. YÖK başkanımız, öğrencilerimizle ve akademik personelimizle yüz yüze görüşmeler yaptı. Toplantılar sonrası YÖK başkanımıza Elazığ’ın sosyal ve kültürel yerlerini gezdirdik. Bu vesileyle, Üniversitemize şu ana kadar ve bundan sonra verecekleri desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Editör: TE Bilisim