‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’ ‘Millî Mücadele’nin Dinci Muhalifleri’
Mersin'in Gülnar ilçesinde dün bir yolcu otobüsü, yağışın etkisiyle kayganlaşan virajlı yoldan çıkıp kayalıklara çarpıp devrilmesiyle 2'si ağır 20 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Alanya'dan Hatay'a giden Şemsettin K. idaresindeki 31 ASR 44 plakalı yolcu otobüsü, Büyükeceli virajında yağışın etkisiyle kayganlaşan yoldan çıkarak kayalıklara çarparak devrildi. Otobüsteki 40 yolcudan 20'si yaralandı. Ambulanslarla Silifke Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

AYNI GECEDE İKİNCİ KAZA

Aynı gece sabaha karşı aynı noktada ikinci kaza meydana geldi. Yine bir yolcu otobüsü de yoldan çıkıp kayalıklara çarparak durabildi. İkinci kazayı sürücü ve yolcular yara almadan atlattı.

Öte yandan, geçtiğimiz aylarda aynı bölgede yine bir kamyon karşıdan gelen bir TIR'la çarpışmış şarampole yuvarlanmaktan son anda kurtulmuştu. Kamyon yolda yapılan duvar sayesinde şarampole düşmekten son anda kurtulmuştu. Kurtarma ekiplerinin kamyona bağladıkları halatlar insan gücüyle tutulmuş ve şarampole düşmek üzere olan kamyonun içinden şoförünü kamyondan güç bela çıkartmışlardı.

Aynı yolda sürekli kazaların meydana gelmesi, özellikle geceleri bu yola gitmekten korkan sürücüler, Mersin-Antalya yolundaki çalışmalarının biran önce tamamlanması gerektiğini vurguladı.

Editör: TE Bilisim