Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma! Siyasal ve düşünsel bir hesaplaşma!
İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana gelen olayda, bir yakınını almak için otomobiliyle havaalanına doğru giden Eda Yıldız (60) aniden fenalaştı. Otomobilini yol kenarına çeken Yıldız, ilacını aldığı sırada arabasının yanında hayatını kaybetti.

Olay, saat 23.30 sıralarında, Akçay Caddesi üzerindeki İzmir-Çeşme otoyolu girişi yakınında meydana geldi. Konak'tan Adnan Menderes Havalimanı'na bir yakınını almak için 35 YE 099 plakalı otomobiliyle yola çıkan Eda Yıldız, caddede fenalaşarak otomobilini yol kenarına çekti. İddiaya göre çantasında bulunan ilacı almak için sürücü koltuğundan inerek otomobilin sağ tarafına geçti. İlacı içmek isterken hayatını kaybederek yere yığıldı. Bir kişinin yol kenarındaki otomobilin sağ ön kapısının altında hareketsiz yattığını gören diğer sürücüler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi tarafından yapılan kontrolde, Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

Üzerinde herhangi bir darp veya kesici alet izi bulunmayan Yıldız'ın öldürülmüş olabileceği şüphesiyle Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevrede geniş çaplı inceleme yaptı. Eda Yıldız'ın, bir süre önce kalp ameliyatı olduğu ve olay esnasında kalp krizi geçirmiş olabileceği iddia edildi. Polis, şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatırken Yıldız'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Editör: TE Bilisim