ABD/İsrail-İran savaşı ve Türkiye ABD/İsrail-İran savaşı ve Türkiye
Yozgat Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürlüğü tarafından Çorum’da Hizmet İçi Eğitim Programı düzenlendi. Çorum Anitta Otel'de düzenlenen törene Yozgat Tapu ve Kadastro 22. Bölge Müdürü Ömer Şahingöz ve bölge müdürlüğüne bağlı tapu ve kadastro müdürlükleri personelleri katıldı.

    Yozgat Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Ömer Şahingöz, yaptığı açılış konuşmasında bu tür eğitimlerin personel açısından oldukça önemli olduğunu söyledi. Şahingöz, "Personelin vatandaşa güler yüzlü davranması vatandaşlarımızın kuruma ve devlete olan güveninin artmasını sağlayacaktır. Bu durum hem çalışanlarımız açısından hem de vatandaşlarımız açısından son derece memnuniyetle karşılanmaktadır. Bu kapsamda bu tür eğitim programlarının katkısı büyüktür." dedi.

    Vatandaş memnuniyetinin her geçen gün artmasının bu eğitimlerin meyvesi olduğunu ifade eden Şahingöz, "Özellikle tapu müdürlüklerinde doğrudan yüz yüze vatandaş talepleri karşılandığında, çalışanlarımız vatandaşımızın gözünde devletin aynası gibi olması gerekir. Bu sebeple daha nazik ve güleryüz ile talep sahiplerine hitap etmeleri gerekir." diye konuştu.

    Konuşmaların ardından Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kara, tarafından personele stres yönetimi, çatışma yönetimi ve beden dili konulu konferans verildi. Daha sonra başarılı personellere başarı belgeleri takdim edildi.

Editör: TE Bilisim