Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti Gümüşhane’de iktidar ve muhalefet Yeşilyurt sakinlerinin maden mücadelesi için birleşti
Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK ortaklığı ile ilköğretim öğrencilerine yönelik Kayseri'de düzenlenen 'Bu Benim Eserim' adlı proje yarışmasına Yozgat'tan katılan 11 projeden 3 tanesi Ankara'da gerçekleştirilecek proje yarışmasına katılmaya hak kazandı.

    Kayseri Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi'nde yapılan 'Bu Benim Eserim' adlı matematik ve fen bilimleri proje yarışmasına Yozgatlı öğrenciler 11 proje ile katıldı. Yarışma sonunda öğrencilerin 3 projesi Ankara’da yapılacak olan büyük finalde yarışacak.

    Ankara'da yapılacak yarışmaya fizik dalında Yozgat Fatma Temel Turhan Bilim Sanat Merkezi'nden Abdulkadir Erol, 'Güneş Enerjisi Destekli Sıcak Su Sistem'", matematik dalında Bişek Şehit Adem Kocadağ Ortaokulu'ndan Şule Aslan ve Ömer Yozgat 'Merşul Şifresi', biyoloji dalında ise Sorgun Oral Bektaş Ortaokulu'ndan Damla Özcan ve İrfan Yaşar 'Bir Kartal Neler Yapar' isimli projeleri ile katılacak.

Editör: TE Bilisim