Nasıl iyi yönetiliyor muyuz? Nasıl iyi yönetiliyor muyuz?
Yozgat’ta bir sitenin istinat duvarı araçların üzerine büyük bir gürültü ile çöktü. Göçüğün sabahın erken saatlerinde gerçekleşmesi olası bir faciayı önledi.

Eski Pazar Mahallesi Sefa Sitesi'nin istinat duvarı eriyen kar suları ve yağan yağmur sebebiyle sabah saat 05.00 sularında park halindeki araçların üzerine uçtu. 4 aracın zarar gördüğü olayda tek teselli can kaybının olmaması oldu. Site görevlisi Sinan Çalışkan, göçük anında büyük bir gürültü olduğunu belirterek, “Sabah 05.00 sıralarındaydı. Birden büyük bir ses duyduk dışarı çıktığımda duvarın 4 aracın üzerine uçtuğunu gördüm. Olayın gündüz olmaması ve burada kimsenin olmaması faciayı önledi. Burayla ilgili tedbir alınması yönünde belediyemize dilekçede vermiştik. Kar ve yağmurun yağması ile duvar göçtü.” dedi.

Bazı vatandaşlar ise olay yerine yaklaşık 10 metre uzaklıkta okul bulunduğunu ifade ederek, “Burası işlek bir cadde ve okula çok yakın. Allah’a şükür sabahın erken saatinde olmuş, yoksa can kaybı dahi yaşanırdı.” ifadelerini kullandı. Polis ekipleri ise olay yerinin bulunduğu caddenin her iki tarafına şerit çekerek güvenlik tedbiri aldı.

Editör: TE Bilisim