Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur! Yeni siyasi aktörlere veya muhataplarına duyurulur!
Aşağıdaki kısa yazım futbolla ilgili görünse de gerçekte ülkemizin sınırlı imkanlarının inanılmaz derecede çarçur edilmesiyle ilgilidir:
5-6 ay kadar önce futbol kulüplerinin borcunun kabul edilemez boyutlara vardığını ve sürecin hiçbir tedbir düşünmeden sürdürüldüğünü belirtmiştik.
Bu duruma, yukarıdan aldığı talimatlarla geriden Futbol Federasyonunu  yöneten eski bir seyyar nohutlu pilav  satıcısı başrol oynadı.
Futbol federasyonunda başkanın bir kukla olduğunu içerde herkes söylüyor.
Durum aynı şekilde diğer federasyonlar için de geçerlidir. Sadece futbol değil, bütün spor faaliyetleri son haddine yozlaştırılmıştır.
Dünya çapında doping skandallarıyla anıldığımız gibi futbolda suçüstü şike olaylarıyla da anıldık. Bu kadar borca karşılık futbolda dünya üçüncülüğunden küme düşmeye kadar geriledik.
Türk milli futbol takımına hiç futbolcu kazandırmayan büyük geçinen takımlar milyarlarca dolar borca batırıldı. Şimdi de duyuyoruz ki bütün bu borçları Ziraat Bankası üstleniyormuş.
On bir yabancı futbolcuyla sahaya çıkan takımını protesto etmeyen seyirciye, şikeci yöneticileri savunup takımının şerefli mazisine ağır leke sürenlerin suratına tükürmeyen seyirciye ve özetle fanatik karakter sergileyen futbol camiasına şunu sormak hakkımız: "Türk tarımını ve köylüsünü kollamak ekonomisini geliştirmek için kurulmuş olan Ziraat Bankası'nın imkanlarının futbola harcanmasına seyirci mi kalacaksınız?" 
Bu durumu maçlarda hep birlikte protesto etmeniz gerekir.

İbrahim OKUR

Editör: TE Bilisim