Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Gaziantep’in ilk iletişim fakültesini kuran Zirve Üniversitesi eğitim amaçlı Zirve Radyo'yu yayına başlatıyor. Radyonun açılışına Bedirhan Gökçe’de katılacak.

İlk öğrencilerini 2010 yılında alan Zirve Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü, öğrencilerin daha iyi bir eğitim alması için Gaziantep’in ilk uygulama radyosunu da hizmete açıyor. Öğrencilerin dönem içerisinde deneyim kazanmasına yardımcı olacak olan radyoda, öğrenciler öğretim üyelerinin gözetiminde ve onların desteğinde program yapacak. Şu anda internet üzerinden canlı yayın akışı olan Zirve Radyo’nun resmi açılışına 25 Aralık 2012 Salı günü Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşu sebebi ile Gaziantep’e gelecek olan Bedirhan Gökçe'de katılacak.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa, Gaziantep’te bir ilk olan uygulama radyosunu Zirve Üniversitesi öğrencilerine sunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, "Bizler öğrencilerimizin eğitimlerine önem verirken bir yandan da onların öğrendiklerini uygulayabileceği alanları da yapıyoruz. Zirve Radyo’daki tüm programlar öğrencilerimiz tarafından hazırlanacak. Yakında uygulama televizyonumuzda öğrencilerimizin kullanımına tahsis edilecek.” dedi.


Editör: TE Bilisim