Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına Yüce Türk milleti ve asil çocuklarına
Zirve Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl, Adıyaman’daki kamu kurum ve kuruluşları il müdürlerine 'Etkin ve Kaliteli Yönetim' başlıklı eğitim semineri verdi.

Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mahmut Açıl, Adıyaman’da idarecilerin ve personelin eleştirel düşünme süreçlerinin gelişimini ve üst düzey becerilerini sergileyebilmelerini, bireysel ve toplumsal sorumluluklarının farkına vararak yerine getirebilmeyi, Adıyaman için değişim ve gelişimin öncü kitlesi olabilmelerini sağlamak amacıyla etkin ve kaliteli yönetim konulu eğitim semineri verdi. Açıl, “Verdiğimiz seminerlerle kamudaki idareci ve personelin problem çözme yeteneklerini, lider yönetici farkını, protokol kuralları ve zaman yönetimini en iyi değerlendiren, işe koşan, girişimci ve yenilikçi yönetici potansiyelini hedefliyoruz.” dedi.

Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa ise Adıyaman’da gerçekleştirilen seminerle ilgili şunları kaydetti: “Etkin ve kaliteli yönetimin ana temellerinden biri iletişim ve beden dilidir. Zirve Üniversitesi olarak öğrencilerimize bu konularda eğitimler de vermekteyiz. Öğrencilerimiz, sahaya çıktıklarında değişen dünyada yeni gelişmeleri takip etmeleri, değişimlere ayak uydurmaları için eğitimlerinin yanı sıra bu tür aktivitelere de yer veriyoruz. Değişen dünya düzeninde, iş hayatında kişilerin de bu değişime ayak uydurmaları ve iletişimlerinin güçlü olması oldukça önemlidir.”



Editör: TE Bilisim