Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz Fotoğrafta ucuz ıstakoz kuyruğundaki yerel halkı görmektesiniz
Zonguldak'ta polis tarafından düzenlenen eşzamanlı operasyonda 69 kişi gözaltına alındı.

    Ankara ve Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Yönetim Kurulu Başkanı M.S.D, Kilimli Belediye Başkanı S.Ö. ve Çatalağzı Termik Santrali(ÇATES) Eski İşletme Müdürü M.G. ile bazı maden şirketleri yöneticilerinin de aralarında bulunduğu 69 kişiye yönelik operasyon düzenledi.

    İnsansız hava aracının destek verdiği operasyonda, yaklaşık 300 polis ekibi tarafından 40 adreslere eşzamanlı baskın yapıldı. ‘Suç örgütü kurmak, yönetmek ve ihaleye fesat karıştırmak’ şüphesiyle aylar önce teknik ve fiziki takip başlatan KOM ekipleri, Zonguldak TSO Başkanı M.S.D., Kilimli Belediye Başkanı S.Ö., Çatalağzı Termik Santrali (ÇATES) Eski İşletme Müdürü M.G. ile bazı kömür şirketleri yöneticilerinin aralarında bulunduğu 69 kişiyi, ‘suç örgütü kurma, yönetme ve ihaleye fesat karıştırma’ iddiasıyla gözaltına aldı.

    İlk olarak sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra İl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

    Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Editör: TE Bilisim